Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

Balıkesir Fen Lisesi, LYS'de yine büyük başarı elde etti

Balıkesir Fen Lisesi, LYS

2013-2014 eğitim öğretim yılında 16. mezunlarını veren ve kurulduğu yıldan beri başarılarına alıştığımız Balıkesir Fen Lisesi bu yıl başarılarını daha da artırdı.

2013-2014 eğitim öğretim yılında 16. mezunlarını veren ve kurulduğu yıldan beri başarılarına alıştığımız Balıkesir Fen Lisesi bu yıl başarılarını daha da artırdı.
100 öğrencinin mezun olduğu okulda 2014 LYS  de MF-1 puan türünde okul öğrencilerinden Arda Kırkağaç Türkiye 35. si, Samet Bağcı Türkiye 56. sı oldu.
YGS 1 de ise Sayra Demir Türkiye 64. sü olurken, Nilgün Gamze Gündüz, İmge İlke Küçük, Mehmet Yıldırım, Muhammed Said Aydın, İlayda Cuma, Anıl Can Ergün, Ayçin Asya Acar, Osman Doğuhan Çiftçi, İlker Aydın, Hilal Demir, Gizem Merve Yıldırım, Oğulcan Kendigelen ve Yağmur İnce Güney  çeşitli puan türlerinde Türkiye genelinde ilk bin içinde yer alarak büyük başarı gösterdi.
Yıl içinde yapmış oldukları başarılı sosyal-kültürel, sportif ve bilimsel etkinliklerle sürekli gündemde olduklarını belirten Okul Müdürü Arif Özdemir Öğrencilerimizin göstermiş olduğu başarıdan dolayı büyük sevinç ve gurur duyduk. Tüm öğrencilerimi kutlar bundan sonraki öğrenimlerinde ve yaşamlarında sağlık ve başarılar dilerim. Düzenli disiplinli bir şekilde çalışarak başarıyı sağlayan, öğrencileri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan idareci ve öğretmenlerimi, tüm okul çalışanları ile Okul Aile Birliği yöneticilerimi ve tüm velilerimizi yürekten kutlarım.” dedi. 
SBS ye giren tüm öğrencilerin hayallerini süsleyen, Balıkesir Fen Lisesinde Mezun olan öğrencilerin başarı gururu yaşanırken bir taraftan da 2014-2015 eğitim öğretim yılında okula yeni gelecek 120 öğrenci heyecanla bekleniyor.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı